Notícies
09 de desembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla reconeix la participació dels restauradors del municipi en les visites guiades
Montse Castellarnau i Jaume Sánchez els han obsequiat amb l’Auca de les Terres del Baix Gaià i amb una campaneta amb forma de bruixa
Les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla han reconegut aquest dimecres al matí aquells restauradors del municipi que aquest any han col·laborat en oferir un aperitiu als participants de les visites guiades d’Altafulla. Les sortides han registrat aquest 2015 més de 1.400 persones.

Els regidors Jaume Sánchez i Montse Castellarnau han obsequiat els restauradors amb l’Auca de les Terres del Baix Gaià, de l’artista Pilarín Bayés, i amb una campaneta amb forma de bruixa amb el nom d’Altafulla. Enguany s’hi ha adherit més d’una desena d’establiments.

Les visites guiades a la Vila Closa esdevenen un tomb per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita a l’església de Sant Martí. Les visites s’han de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme. Es tracta d’un recorregut pels carrers i les places de la Vila Closa d’Altafulla, pel Centre històric emmurallat declarat Bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1998, i per l’interior de l’Església de Sant Martí. El preu de la visita és de 4 euros, i té una durada d’una hora i mitja. Pels menors de 12 anys és gratuïta, i els menors de 18 anys disposen d’un 50% de descompte.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla