Notícies
Foto: Arxiu
28 d'abril del 2021
L'Ajuntament d'Altafulla tornarà a posar en circulació una trentena de bicicletes sostretes o abandonades a la via pública
Les bicicletes han estat posades a punt per un membre de la Penya Ciclista d'Altafulla i es destinaran a serveis municipals i a una ONG
Una trentena de bicicletes que han estat requisades o trobades a la via pública els últims anys per part de la Policia local d'Altafulla tornaran a estar en circulació ben aviat. Es tracta d'una iniciativa del consistori que, en col·laboració amb el veí i membre de la Penya Ciclista Altafulla, Toni Ramírez, ha decidit reparar aquestes bicis perquè tornin a estar operatives.
El mateix Ramírez ho ha anunciat en una entrevista al programa L'Hora Local d'aquesta casa i ha explicat que les bicicletes es destinaran a dos usos principals. Per una banda un estoc romandrà en propietat del consistori perquè les facin servir per exemple informadors turístics o la brigada i aniran convenientment retolades amb el nom d'Altafulla. Per altra banda es donaran a una ONG perquè les distribueixi a persones que les necessitin.

Segons ha explicat el mateix Ramírez, s'han intentat recuperar el màxim d'unitats possible si bé no sempre ha estat fàcil trobar-ne les peces a causa de l'alta demanda que hi ha hagut últimament, especialment amb el confinament.

Ramírez creu que la fal·lera pel ciclisme d'aficionats passarà ràpid un cop la situació amb la pandèmia es normalitzi i aleshores, diu, hi haurà molta gent que es voldrà desprendre de la seva bici. Aleshores, es nodrirà el mercat de segona mà.
Toni Ramírez, membre de la Penya Ciclista Altafulla
Toni Ramírez, membre de la Penya Ciclista Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla