Notícies
Foto: Ajuntament de La Nou de Gaià
12 d'abril del 2024
L’Ajuntament de la Nou de Gaià realitza diverses millores en el camp de futbol
Gràcies a dues subvencions ha pogut instal·lar noves torres de llum amb tecnologia LED i ha tancat tot el perímetre del camp
L’Ajuntament de la Nou de Gaià, gràcies a diferents subvencions, ha dut a terme dues millores en el camp de futbol municipal. Es tracta de dues intervencions importants per, primer, protegir l’espai, i segon, per facilitar que el club local, la UE La Nou de Gaià, pugui entrenar en el seu propi terreny de joc.

D’una banda, el consistori ha tancat el camp amb unes tanques de metall per tot el perímetre. La inversió ha sigut de 9.895,45 euros, subvencionada en un 90% per la Generalitat de Catalunya en el marc de la Convocatòria 2023 d’ajuts per a la millora d’equipaments esportius.
De l’altra, ha instal•lat noves torres de llum amb tecnologia LED amb una inversió de 18.137 euros, subvencionada en un 88,32% per la Diputació de Tarragona en el marc de la Convocatòria PAESC 2023 per a la Transició Energètica.

D’aquesta manera, l’equip de futbol del poble ja pot entrenar en el seu propi terreny de joc. Fins ara, la manca de llum ha obligat els futbolistes a entrenar en el municipi veí, al Camp Municipal de la Riera de Gaià, gràcies a la bona entesa amb el club local, el CF La Riera, i l’Ajuntament del municipi.

El camp de futbol de la localitat de l’interior del Baix Gaià s’ha recuperat i renovat gràcies a l’empenta del jovent del poble, que el passat estiu va recuperar el club de futbol, la UE La Nou de Gaià, inactiva des del 2011. Això els va obligar a fer tasques de neteja i sanejament de les instal•lacions, deixant-les aptes per acollir novament partits de competició.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla