Notícies
Foto: FUPS
01 de març del 2024
L’Ajuntament de Salou demana la paralització del tramvia al Camp de Tarragona
El consistori ha presentat un escrit d’al·legacions a la Generalitat i insisteix que el projecte s’hauria d’haver redactat en base a la llei ferroviària
L’Ajuntament de Salou ha demanat la paralització del projecte de tramvia al Camp de Tarragona. Ho ha fet presentant un escrit d’al·legacions davant de la Generalitat, que fa referència al tram entre Salou i el centre operatiu de Vila-seca.

El consistori salouenc sosté que abans d'aquest document el Govern n'hauria d'haver redactat un altre en base a la llei ferroviària. El Ple de Salou ha ratificat un decret d’alcaldia amb les al·legacions dirigides a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat, en què es destaca l’impacte que tindria la instal·lació del tramvia a la trama urbana de la població.

L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, ha afirmat que desconeix quina alteració tindria en els terminis tornar a iniciar els tràmits, però ha defensat que cal que el projecte s'ajusti a dret.

D’altra banda, l'Ajuntament de Salou reclama al Govern català que compleixi amb el seu compromís d'urbanitzar l'antic traçat ferroviari per valor de 9,5 MEUR.
Pere Granados, alcalde de Salou
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla