Notícies
Foto: Anna F.
17 de març del 2015
L’Ajuntament de Torredembarra i la Policia Local posen fi a set mesos de negociacions
Han signat un document que regula els quadrants i les condicions específiques dels treballadors
Després de set mesos de negociacions, l’Ajuntament de Torredembarra i la Policia Local han arribat a un acord. Unes converses que al llarg d’aquest temps han girat entorn dels quadrants i les condicions específiques de treball.

Els encarregats de signar el document que posa fi a les friccions entre ambdós col•lectius han estat l’alcalde, Enric Grangel; la regidora de Governació, Olga González; el regidor Jordi Solé, i els representants sindicals David Suau (SPPM-CAT) i Josep M. Cunillera (FSP-UGT). Aquest document regulador entrarà en vigor el proper 1 d’abril.

Principalment, aquest acord preveu tornar al sistema de torns que ja s’havia aplicat anteriorment conegut com a 7x7: 7 dies de treball de matí, 7 dies de descans, 7 dies de treball de tarda, 7 dies de descans, 7 dies de treball de nit, i 7 dies de descans, en el qual els dies de descans ja inclouen les vacances, les lliures disposicions i els dies festius de tot l’any. A més, amb aquest sistema l’Ajuntament té a disposició un romanent d’hores per als diferents serveis extraordinaris que es presenten al llarg de l’any com poden ser Reis, Carnaval, Setmana Santa, i festes majors.

La intenció final d’aquest acord és millorar el servei que es presta a la ciutadania i la conciliació familiar dels membres del cos de seguretat.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla