Notícies
23 de juny del 2015
L’alcalde d’Altafulla es felicita perquè el Parlament insti al Govern a establir la gratuïtat del peatge de l'AP-7
El proper 1 de juliol, alcaldes i diputats es tornaran a reunir per posar una solució “imprescindible” a una situació “molt perillosa”
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha felicitat perquè el Parlament de Catalunya insti al Govern de la Generalitat, per unanimitat de la cambra, a establir la gratuïtat del peatge de l'AP-7 en el tram Torredembarra - El Vendrell com a alternativa a la N-340 al seu pas per Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà, Creixell i el Vendrell atès “l'alt índex de sinistralitat” de la via.

Fèlix Alonso s’ha mostrat així satisfet que després de mesos de reivindicacions el Parlament de Catalunya hagi posat damunt la taula la problemàtica sobre la sinistralitat i les cues de vehicles que s’acumulen en aquest tram, principalment en la temporada d’estiu.

Alonso ha recordat també que s’està pendent d’una reunió amb la Ministra de Foment, Ana Pastor, a petició dels alcaldes del Pacte de Berà, i espera que no es retardi arran del recent nomenament del tarragoní Jordi Jané com a conseller d’Interior de la Generalitat, ja que era el diputat de CiU al Congrés dels Diputats qui feia el paper d’intermediari per sol•licitar la trobada amb la ministra. El proper 1 de juliol, alcaldes i diputats es tornaran a reunir per posar una solució “imprescindible” a una situació “molt perillosa”.

“És una qüestió urgent de necessitat que s’apliqui aquesta mesura, ja que amb el que portem d’any, la nacional 340 ja s’ha cobrat 57 víctimes mortals”, ha sentenciat Fèlix Alonso, que ha afegit: “No demanem cap caprici. Cada 20 dies, hi ha un mort en algun tram tarragoní d’aquesta carretera, i des del 2010, ja hi ha hagut 40 accidents mortals. No en volem patir més”.

El trajecte entre La Punta de la Móra i Torredembarra és on es produeixen més accidents mortals o amb ferits de tota la demarcació, segons l'estudi Eurorap. La via concentra diferents punts negres. El tram més conflictiu correspon a aquests 5,4 quilòmetres entre La Móra –al final de l'autovia de circulació de Tarragona– i Torredembarra. No obstant això, l'alta sinistralitat es dóna també en el tram de la N-340 entre Torredembarra i el límit amb la demarcació de Barcelona, a L'Arboç, i també en el sud, entre Amposta i Alcanar.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla