Notícies
25 de gener del 2016
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ja ha redactat una proposició no de llei per reclamar la gratuïtat de l’AP-7
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ plantegen una gran mobilització pels volts del mes de març
Els veïns de les Terres de l’Ebre volen presentar una proposició no de llei que reclami la gratuïtat de l’AP-7 al Congrés tant aviat es formi govern a l’estat espanyol. Ho volen fer de la mà del diputat per Tarragona d’En Comú Podem i alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. També demanaran als partits que facin públic el seu posicionament sobre l’aixecament de barreres al Congrés.

El passat dijous el moviment veïnal va tornar a tallar l’N-340. Fèlix Alonso manté en peu la seva promesa de presentar al Congrés aquesta proposició no de llei que en reclami la gratuïtat. De fet, confirma que serà la primera iniciativa que posi en marxa dins de l’hemicicle. Una reivindicació en la qual, es mostra convençut, rebrà el suport d’altres formacions ja que es tracta d’una “demanda de territori”.

El batlle altafullenc va tornar a participar dijous en els talls a la carretera N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre. En aquesta ocasió va donar el seu suport als veïns de la Ràpita i d’Alcanar. La propera aturada serà a Vinaròs, i també hi ha convocada una musclada popular pel 31 de gener.

Fèlix Alonso continuarà formant part del ‘Pacte de Berà’, tot i que ja no ho farà com a portaveu. Els alcaldes plantegen una gran mobilització pels volts del mes de març.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla