Notícies
05 de gener del 2016
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, recull la seva acta de diputat al Congrés
El 13 de gener, dia de constitució de les Corts, el batlle i número ú per Tarragona d’En Comú Podem prometrà el càrrec davant del rei
L’alcalde d’Altafulla i número ú per Tarragona d'En Comú Podem, Fèlix Alonso, juntament amb la resta de membres de la candidatura, ha recollit aquest dilluns al matí la seva acta de diputat al Congrés. Un acte “emotiu”, segons paraules del batlle, que es tradueix en “l’entrada simbòlica a l’hemicicle”. No serà, però, fins el proper 13 de gener, data de constitució de les Corts, quan Fèlix Alonso prometi el càrrec davant del rei. En aquesta sessió caldrà escollir també el president de la cambra i els membres de la Mesa del Congrés, de la qual l’alcalde d’Altafulla ja ha avançat que no en formarà part.

Sí que serà nomenat portaveu de la Comissió d’Infraestructura, i membre de la Comissió de Fomento. Un nomenament, però, que es farà efectiu sempre i quan la Mesa accepti la formació prèviament com a grup propi.

En cas de produir-se aquesta designació, Fèlix Alonso donaria un pas endavant a l’hora de posar sobre la taula els problemes que pateix el territori en aquestes dues matèries. De fet, ha assegurat que “és a Madrid per intentar trobar solucions a la carretera N-340, a l’A-27, al Tercer Fil, i al Corredor del Mediterrani, entre d’altres”.

Fins que no es constitueixi el Congrés dels Diputats el proper 13 de gener, l’agenda de Fèlix Alonso continuarà sent la mateixa que fins ara. El proper diumenge dia 10 serà el seu últim dia al diari Sport, i a partir de la setmana vinent es donarà de baixa de la Seguretat Social, tant de la publicació esportiva com de l’alcaldia d’Altafulla, i passarà a ser el Congrés qui se’n faci càrrec, així com també del seu salari. A partir d’aquí, Fèlix Alonso compaginarà les seves obligacions a Altafulla i Madrid.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla