Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de juny del 2024
L’alcalde de Torredembarra destaca “l’estabilitat i l’ordre” aportat a l’Ajuntament en els 9 anys que l’ha liderat
Eduard Rovira lamenta la situació viscuda amb el servei de la brossa i celebra avenços com la millora de la via pública o l’arribada dels Mossos
Eduard Rovira renuncia aquest dimecres a la posició que ha ocupat durant 9 anys al capdavant del govern de Torredembarra. L'alcalde republicà de la Torre cedeix l'alcaldia al seu principal soci de govern, el socialista Vale Pino, fruit de l'acord de govern sorgit arran de les passades eleccions municipals.

D'aquesta manera finalitza gairebé una dècada en què, al seu parer, s'ha donat "estabilitat" a l'Ajuntament de Torredembarra després d'una època convulsa, marcada especialment per la gestió de l'exalcalde Masagué i el cas judicial que se'n deriva. Així mateix, Rovira assegura que s'ha posat ordre al consistori en la seva gestió diària i també pel que fa als recursos personals, amb l'aprovació d'una Relació de Llocs de Treball.


Per contra, una de les qüestions que lamenta respecte al seu mandat és el de la problemàtica constant amb el servei de la brossa. Amb un contracte ja "clarament insuficient" des dels seus inicis i que calia modificar atenent canvis en les necessitats mediambientals i de reciclatge. Ara ja 10 anys després afirma que s'hi està posant remei, amb una nova licitació que ha de publicar-se aviat.


Rovira ha fet balanç de la seva etapa com alcalde en una entrevista en el marc del programa 'L'Hora Local' d'Altafulla Ràdio, amb una satisfacció general de la gestió general duta a terme al municipi. Igualment ha destacat qüestions com les millores que s'han pogut anar fent en la via pública o qüestions com l'obertura de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Per cert, que preguntat per aquesta casa, respecte al debat pels límits de terme entre Altafulla i Tarragona, considera que les fronteres naturals són la millor manera de gestionar un territori, en referència al riu Gaià
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla