Notícies
Foto: Arxiu
28 d'abril del 2021
L'Altacústic torna a Altafulla aquest juliol
El festival escalfa motors amb la previsió de celebrar un certamen amb millors condicions que el de l'any passat
El tercer cap de setmana de juliol, Altafulla es tornarà a vestir de gala per rebre els artistes convidats per l'Altacústic, el festival de música independent de la vila. La programació ja està pràcticament embastada, a falta de tancar alguns serrells si bé encara no s'ha fet pública. Igualment s'està amatent a com evolucioni la pandèmia per decidir els possibles espais de celebració, i valorar si aquests poden ser múltiples o es retornarà a la plaça de l'Església, com es va fer el 2020 per permetre un millor control de l'aforament.

En qualsevol cas, com ha explicat el director artístic de l'Altacústic al programa L'Hora Local, Kike Colmenar, el festival tirarà endavant i, com mínim, serà com l'any passat tot i que espera que es donin millors condicions.

Colmenar s'ha mostrat optimista pels bons resultats de la prova pilot realitzada amb un macroconcert de Love of Lesbian a Barcelona i, tot i que el format de l'Altacústic és totalment diferent, espera que això serveixi per demostrar que la cultura és segura i que es poden tirar endavant iniciatives com concerts, amb la màxima seguretat.

Enguany l'Altacústic tornarà a comptar amb artistes que hi actuaran fruit de la col·laboració amb altres certàmens, com ara el que s'impulsa al Port de Tarragona, el PortAutors.

Igualment Colmenar ha anunciat un tastet previ del festival que tindrà lloc el pròxim 22 de maig tot i que no n'ha donat més detalls. Haurem d'estar atents a les novetats que vagi anunciant l'organització a les xarxes socials i a Altafulla Ràdio, que les explicarà puntualment.
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla