Notícies
Foto: Altafujazz
06 d'agost del 2020
L'Altafujazz reprèn la seva activitat aquest dijous de manera virtual
El certamen es reinventa per adaptar-se a les exigències de la crisi i oferirà un concert online que es podrà seguir a través del seu perfil de Facebook
L'Altafujazz engega motors aquest dijous després de l'aturada forçada per l'esclat de la pandèmia del coronavirus. I ho fa adaptant-se a les circumstàncies i tenint en compte que es veu poc viable fer aquests concerts presencials amb aforament limitat i amb localitats determinades, com marca la normativa.

D'aquesta manera l'Altafujazz abandona momentàniament la Pallissa del Senyor, seu habitual del certamen, per adoptar un nou escenari, el que permeten les xarxes socials. I es proposa un concert en línia que, precisament, estarà protagonitzat per peces musicals compostes durant el confinament. El grup Motjazz, encapçalat per l'organitzador del certamen, Toni Pla, oferirà un espectacle que han anomenat 'Reinventar-se'. El mateix Pla ho ha explicat a Altafulla Ràdio.

Tot i l'aposta pels nous formats de difusió cultural, l'Altafujazz podria tornar a recuperar el seu escenari habitual a la Pallissa del Senyor si les circumstàncies ho permeten, aquest mateix setembre. Toni Pla ha apuntat a aquesta possibilitat.

Qui vulgui gaudir del concert d'aquest dijous al vespre, a partir de les 20.30 només cal que entri al Facebook del certamen, adquireixi el tiquet de 6 euros i accedeixi a la sala de concerts virtual on s'emetrà el concert dels Motjazz en directe. A més, a més, els qui ho facin podran descarregar-se gratuïtament la peça principal que el grup estrena en aquest concert.
Toni Pla, organitzador de l'Altafujazz
Toni Pla, organitzador de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla