Notícies
Foto: Altafujazz
03 de juny del 2021
L'Altafujazz torna aquest dissabte a l'Era del Senyor amb el segon concert de la temporada
L'organització valora positivament la represa de l'activitat i convida la població a gaudir de la cultura
Aquest dissabte a partir de les 20h es pot tornar a gaudir d'un nou concert emmarcat en el cicle de música jazz d'Altafulla que se celebra cada primer dissabte de mes a la vila. L'Altafujazz ens proposa aquest cop una síntesi entre Miguel Viejo Trio i tres saxofonistes que acompanyaran el so de la banda amb el seu virtuosisme als vents. Una proposta que el programador del festival, Toni Pla, defineixi com a divertida i que oferirà diferents ritmes i composicions pròpies.

De fer Pla, no només és el responsable de l'Altafujazz sinó que en aquesta ocasió també serà un dels artistes que acompanyaran el trio protagonista a l'escenari. Un escenari que habitualment es munta a l'exterior de la Pallissa de l'Era del Senyor tot i que atenent a les previsions meteorològiques, es traslladarà a l'interior del recinte museístic.

En qualsevol cas, des de l'organització del certamen es mostren molt satisfets d'haver-lo pogut recuperar i continuar apostant per la cultura i el ressorgiment de l'activitat musical al nostre territori. Pla assegura que hi ha moltes ganes de concerts i que tant públic com artistes estan molt il·lusionats amb la represa del certamen.

Per poder assistir al concert només cal adquirir l'entrada a través del portal web del festival www.altafujazz.com o bé acostar-se el mateix dia a la taquilla de l'Era del Senyor. Això sí, qui faci la reserva prèvia de l'entrada, i sigui un dels 30 primers, podrà endur-se un disc de la formació que actua aquest dissabte.
Toni Pla, programador de l'Altafujazz
Toni Pla, programador de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla