Notícies
05 de febrer del 2015
L’Altafulla Mar Hotel obrirà les seves portes el proper mes de maig
Des de la direcció asseguren haver tancat el mes de gener amb “un volum molt interessant de reserves per afrontar l’estiu”
Les obres del futur Altafulla Mar Hotel avancen segons el previst. Les noves instal·lacions, ubicades a dos minuts de la platja, ja estan pràcticament acabades, i tot apunta que el proper mes de maig ja podran obrir les seves portes als turistes i visitants. El director de l’hotel, Jordi Ferrer, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que les tasques passen ara pels treballs de pintura i neteja, i que en tres setmanes començaran a rebre el mobiliari per vestir les diferents estances.

Tot i no tenir encara contacte directe amb el públic, la feina al despatx no s’atura. Des de la direcció de l’establiment asseguren haver tancat el mes de gener amb “un volum molt interessant de reserves per afrontar l’estiu”. El 80% d’aquestes reserves són de clients alemanys, francesos, i russos.

L’Altafulla Mar Hotel disposarà de 136 habitacions, totes elles amb terrassa. També comptarà amb 3.000 m2 de jardins, dues piscines (una d’infantil), un restaurant bufet, un lounge bar, un pool restaurant, i una refrescant zona chill out amb música en directe cada vespre d’estiu.
La proposta gastronòmica de l’establiment oferirà l’essència de la cuina mediterrània de qualitat amb producte de km 0 i de mercat, de la mà del prestigiós xef Bernat Canyellas.

El procés de selecció de personal per assolir l’equip més competitiu possible ha durat molt de temps. S’han buscat perfils molt concrets, i s’ha donat prioritat a aquelles persones residents a la zona, amb coneixements d’anglès, i amb experiència en el sector. Molta gent s’hi ha interessat, i encara queda alguna plaça per cobrir.
Jordi Ferrer, director de l'hotel
Jordi Ferrer, director de l'hotel
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla