Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 de febrer del 2024
L’àrea de Turisme d’Altafulla fa un bon balanç de la participació a Navartur
La Fira Internacional de Turisme de Navarra s’ha celebrat aquest cap de setmana, i el regidor Tomàs Serra en destaca l’alta afluència de visitants
Des de divendres passat i fins aquest diumenge al vespre Pamplona ha acollit una nova edició de Navartur, la Fira Internacional de Turisme de Navarra. Una cita, aquesta, de les més importants del sector turístic a la zona nord de l’Estat a la que ha pres part de manera activa Altafulla. I és que s’hi ha desplaçat el titular de Turisme en persona, Tomàs Serra, juntament amb la tècnica de l’àrea, Núria Barba.

I de fet, no han estat pas sols a l’estand instal·lat per a l’ocasió, sinó que ambdós representaven una petita part del sector de la costa del Baix Gaià. Perquè novament al costat d’Altafulla s’han situat Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i també Tarragona. Totes cinc poblacions litorals de la subcomarca s’han promocionat conjuntament al mercat navarrès sota el paraigües de la marca Costa Daurada i el resultat ha estat “tot un èxit”. Així és com ho ha qualificat el regidor Tomàs Serra a Altafulla Ràdio.

Serra ha explicat que ha quedat “sorprès” de l’elevada afluència de visitants a l’esdeveniment. L’organització encara no ha publicat les conclusions finals, però des de l’Ajuntament d’Altafulla expliquen que “hi ha hagut un 23% més de gent que l'any passat, i això significa un total de 56.000 visitants”. Serra ha dit que tot i els professionals de l’àmbit, presents durant els tres dies de mostra, molta gent que passava pel taulell ho feia a títol individual i per planificar com i on poden ser les seves properes vacances. En aquest sentit, el regidor de Turisme ha insinuat que els primers resultats de l’estada d’enguany a Pamplona podrien començar-se a notar per Setmana Santa.

Aquesta acció s'ha emmarcat en les tasques de promoció turística que realitzen Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i Tarragona coordinadament per tal de potenciar el Baix Gaià com a destinació turística. D’aquesta manera, tots cinc municipis han gaudit d’un espai diferenciat dins l'estand que la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme Costa Daurada - Terres de l'Ebre, ha ubicat a la fira.

D'altra banda, Altafulla, la Torre, Creixell, Roda i Tarragona enguany també participaran conjuntament al Salón de Turismo de Aragón, Aratur, que tindrà lloc a Saragossa del 24 al 26 de maig.
Tomàs Serra, regidor de Turisme d'Altafulla
Tomàs Serra, regidor de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla