Notícies
Foto: Port de Tarragona
29 d'abril del 2021
L'Arxiu del Port de Tarragona organitza al maig un cicle de conferències per divulgar la trajectòria de personatges destacats de la II República
Aquest cicle, s'emmarca en els actes que s'estan fent a la ciutat per commemorar els 90 anys de la proclamació de la 2a República
L'Arxiu del Port de Tarragona organitza un cicle de conferències per divulgar la trajectòria de personatges destacats de la II República a Tarragona. Les xerrades, quatre en total, es faran tots els dimarts del mes de maig a partir de les 19h. Es faran al Tinglado 1 del Moll de Costa i també es podran seguir a través del canal de Youtube del Port, ja que l'aforament és molt limitat.

La primera conferència serà el 4 de maig i la pronunciarà Josep Lluís Carod-Rovira que parlarà sobre la figura de l'historiador i polític Antoni Rovira i Virgili, un referent intel·lectual del període republicà.

Les altres xerrades tractaran sobre el ministre Marcel·lí Domingo, el navilier i polític Macià Mallol i l'alcalde republicà de Tarragona, Pere Lloret.

Aquest cicle, s'emmarca en els actes que s'estan fent a la ciutat per commemorar els 90 anys de la proclamació de la 2a República.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla