Foto: Associació AEH Baix Gaià
20 de febrer del 2024
L’Associació AEH Baix Gaià presenta l’experiència Calçots i Carxofes que se celebrarà del 22 de febrer al 21 d’abril
L’objectiu és que l’experiència gastronòmica sigui un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, el patrocini de Raventós Codorniu i la col·laboració de Nomen Foods, ha presentat aquest dilluns l’experiència ‘Calçots i Carxofes’. El certamen se celebrarà del 22 de febrer al 21 d’abril a diverses poblacions de la subcomarca.
Vint-i-dos restaurants serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu. L’objectiu és que l’experiència gastronòmica sigui un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada i per descobrir nous restaurants.
La iniciativa gastronòmica compta amb un passaport amb el qual els clients que degustin les propostes de quatre restaurants de quatre poblacions diferents del Baix Gaià aconseguiran, de forma directa, una ampolla de licor d’arròs ‘Segadors del Delta’.
Els menús i degustacions es poden consultar al Facebook i Instagram Jornades Gastronòmiques AEH i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/.
Els restaurants que participen des d’Altafulla són el Bruixes de Burriac, el Maritime Beach Club Altafulla, i el Restaurant Voramar Cal Vitali. Pel que fa a la resta de poblacions, en prenen part: El Nou Mirador Creixell, Restaurant Mediterraneum Hotel La Masieta, Hotel Restaurant La Nova Tenalla, Restaurant Àngel Miquel, A la Parra! Bar del Casal, Restaurant Can Narcís, Restaurant l’Hor, Restaurant El Jardí, Restaurant Brisa, Masia Cal Vitali, Cal Silver, Restaurant El Capitán, Òxid Torredembarra, 4Latas Torredembarra, 4Latas Baix a Mar, 4Makis, El Racó de la Paella, Restaurant Pizzeria l’All Negre, i La Cassoleta d’Arròs.