Notícies
Foto: Associació Contra el Càncer de Tarragona
13 de març del 2024
L’Associació Contra el Càncer ofereix a Altafulla una xerrada informativa sobre els seus serveis gratuïts
L’acte anirà a càrrec de la gerent provincial de l’entitat i tindrà lloc aquest dijous a la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament
L’Associació Contra el Càncer de Tarragona farà parada a Altafulla aquest dijous 14 de març a la tarda. Serà per oferir una xerrada informativa sobre els serveis gratuïts que ofereix l’entitat per a millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies. L’acte anirà a càrrec de la gerent provincial de l’associació, Begoña García, i tindrà lloc a partir de les 18:30h a la sala de plens de l’Ajuntament.

L'objectiu principal de la xerrada és que tota la ciutadania conegui els serveis i programes que dóna l’Associació Contra el Càncer de Tarragona per tal d'arribar a totes aquelles persones que els puguin necessitar, així com promoure el treball en xarxa amb entitats del territori. En aquest sentit, la regidora de Salut d’Altafulla, Eva Martínez, ha explicat que la conferència s’emmarca en una col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat.

En el marc de la xerrada es parlarà de tots els serveis professionals que, des de l'Associació Contra el Càncer a Tarragona, posen a disposició de pacients i familiars, i també de les diferents accions i activitats de prevenció que realitzen obertes a tota la ciutadania. A més a més també es posarà en relleu un dels grans eixos en els quals treballa l'entitat, què és el finançament. La regidora Eva Martínez ha insistit en la necessitat d’aprofundir en el coneixement d’aquest tipus d’ens “que fan molta feina”, i ha dit que “convé trencar amb la percepció que només veiem l’associació quan surt al carrer amb la guardiola”.

Entre els serveis gratuïts que ofereix l'Associació Contra el Càncer a Tarragona hi ha atenció i orientació social, orientació psicològica, fisioteràpia i tallers d’exercici i oci. I és que el càncer és el primer problema sociosanitari al món: un de cada dos homes i una de cada tres dones tindran un càncer al llarg de la seva vida. Per aquest motiu, el treball en xarxa amb entitats del territori és clau per poder oferir els serveis gratuïts de l'associació com un recurs més per a la ciutadania.
Eva Martínez, regidora de Salut d'Altafulla
Eva Martínez, regidora de Salut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla