Notícies
Foto: Google Maps
04 d'agost del 2021
L’Associació de Veïns Castell de Montornès i Flor de l’Ametller reclamen més seguretat davant l’okupació d’habitatges de la zona
Els veïns es manifestaran el pròxim dissabte, a les 11h davant la Masia Mas Soler, a la Pobla de Montornès
L’Associació de Veïns Castell de Montornès i Flor de l’Ametller ha convocat una manifestació aquest dissabte 7 d’agost, a les 11h davant la Masia Mas Soler. El motiu és la problemàtica que pateixen amb l’ocupació d’un centenar d’habitatges, dels 900 que hi ha a la zona aproximadament. Alguns són propietat dels bancs, però d’altres són de veïns de segona residència, que a l’arribar al Baix Gaià s’han trobat amb la casa ocupada.

En la manifestació, els veïns d’aquesta zona del municipi de la Pobla de Montornès demanaran més presència policial per intentar frenar l’ocupació dels habitatges i lluitar contra les accions incíviques i il·legals que s’hi deriven. Un cúmul de circumstàncies que els fa sentir una inseguretat que cada dia creix més.

Des d’Altafulla Ràdio ens hem posat en contacte amb l’Associació de Veïns Castell de Montornès i Flor de l’Ametller, i tot i que ens han respost amablement, prefereixen no fer més declaracions al respecte fins el dia de la manifestació.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla