Notícies
01 d'abril del 2015
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla dóna a conèixer la custòdia del territori a Torredembarra
L’entitat explicarà les diferents iniciatives que s’han dut a terme a l’entorn del riu Gaià. La xerrada tindrà lloc l’11 d’abril a Cal Bofill
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla oferirà el proper 11 d’abril a Cal Bofill de Torredembarra una xerrada informativa sobre la custòdia del territori. El tècnic responsable de l’entitat ecologista donarà a conèixer què és la custòdia del territori i quines són les iniciatives que han realitzat a l’àmbit fluvial del riu Gaià. Entre aquestes activitats, es farà un repàs tant a l’actuació que es va realitzar el passat 28 de febrer, com a la que es durà a terme el proper 18 d’abril amb l’Agrupament Escola Els Salats de Torredembarra.

L’activitat tindrà lloc a partir de les 11 del matí, i serà promoguda de forma conjunta amb la regidoria de Medi Ambient de Torredembarra.

Més enllà d’aquesta presentació, durant el mes d’abril s’instal·larà, també a Cal Bofill, l’exposició ‘El Gaià, custòdia del territori’. Una mostra que farà un repàs dels principals valors del riu Gaià, sobretot al tram baix del riu, i alguns dels projectes de custòdia que està impulsant l’Associació Mediambiental la Sínia. L’exposició estarà oberta fins al proper dia 30 d’abril.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla