Notícies
20 d'agost del 2015
L’associació TarracoSalut busca voluntaris per ampliar els seus serveis d’acompanyament als malalts
Més enllà de la seva tasca a l’Hospital Joan XXIII i al Sociosanitari del Francolí, ara també vol realitzar visites domiciliàries
TarracoSalut és una associació sense ànim de lucre que realitza tasques d’acompanyament a persones usuàries d’hospitals i sociosanitaris de la ciutat, així com a les seves famílies. Fins ara, oferia els seus serveis de forma específica a l’Hospital Joan XXIII i al Sociosanitari del Francolí. Un àmbit d’actuació que ara volen ampliar amb la voluntat d’arribar fins els domicilis dels malalts.

L’experiència els ha demostrat que les persones que se senten soles a l’hospital, també s’hi senten a casa un cop els han donat l’alta. És per aquest motiu que també volen acompanyar-les en el seu dia a dia, tant a nivell emocional, com en la realització de tasques bàsiques.

Aquesta nova via, però, multiplica la feina dels voluntaris, que a hores d’ara en són una quarantena. Les persones que hi col·laboren de forma habitual van dels 16 als 80 anys. Per formar part d’aquesta xarxa de voluntariat no és necessari tenir formació específica com a cuidador. El telèfon de contacte de TarracoSalut és el 633 56 83 99 o el 977 29 58 00, i el correu electrònic tarracosalut@gmail.com.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla