09 de març del 2018
L’Ateneu de Dones d’Altafulla ofereix una conferència sobre la conservació dels aliments refrigerats
El col·loqui tindrà lloc aquest divendres a les 18:30h al Centre d’Entitats, a càrrec d’Adriana Álvaro, llicenciada en Bioquímica
Seguir les normes d'higiene durant la preparació i la conservació dels menjars ajuda a garantir que els aliments siguin segurs i evita intoxicacions. Mantenir la nevera en ordre és una de les principals consideracions a tenir en compte, una cura que vol donar a conèixer l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla.
L’entitat ofereix, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una conferència sobre la conservació dels aliments refrigerats. El col·loqui tindrà lloc aquest divendres a partir de dos quarts de 7 de la tarda al Centre d’Entitats, i anirà a càrrec d’Adriana Álvaro, llicenciada en Bioquímica.
Guardar cada producte a la temperatura aconsellada i en el lloc correcte, congelar els aliments d’acord amb les seves condicions i necessitats, o no barrejar els aliments crus amb els aliments cuinats dins del refrigerador, són alguns dels consells que l’especialista traslladarà als assistents durant la seva ponència. Adriana Álvaro també parlarà dels diferents temps de refrigeració per al peix fresc (1 dia); el peix cuit, la carn cuita i restes diverses (d’1 a 2 dies), la llet pasteuritzada o esterilitzada oberta, la verdura cuita, i els postres casolans (de 2 o 3 dies); la carn crua (de 4 a 5 dies); la verdura crua (1 setmana), o els ous (3 setmanes), entre d’altres.