Notícies
17 de novembre del 2014
L’Ateneu de Dones d’Altafulla recapta 80 euros per la Marató de TV3
L’entitat ha organitzat aquest dissabte la primera activitat en favor de la causa al municipi
La plaça Martí Royo ha estat l’escenari aquest dissabte, en el marc de la Festa Major de Sant Martí, d’un matí solidari a càrrec de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. Una jornada amb diferents jocs de taula, petanca, i ball country i en línia per recaptar fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor.

Segons dades facilitades per la presidenta de l’entitat, Engràcia Carmona, als micròfons d’Altafulla Ràdio, la recaptació ha estat de 80 euros. Ha reconegut que esperaven recollir més diners, però s’ha mostrat agraïda per la col·laboració de la ciutadania. A més, ha recordat que des de l’Ateneu ja han previst altres activitats solidàries, com poden ser un berenar, o la participació a la Fira de Nadal. La proposta que més bona acollida ha rebut aquest dissabte ha estat la petanca. Tanta, que fins i tot es plantegen promoure una activitat anual.

Serà el 14 de desembre quan TV3 celebri la gran jornada de la Marató, dedicada a les malalties del cor.
En els últims trenta anys l’esperança de vida dels catalans ha crescut set anys. El 60% d’aquest temps s’ha guanyat gràcies als avenços científics aconseguits en el tractament de les malalties del cor.

S’ha millorat en el coneixement genètic de les malalties, en el diagnòstic i en el tractament, però encara queda molt per fer. Avui dia hi ha pacients que no sobreviuen i d’altres que viuen molts anys amb molt poca qualitat de vida. Els experts preveuen que aquests tipus de patologies continuaran augmentant i creixerà l’afectació en persones joves, menors de 50 anys.


Escolta les declaracions d'Engràcia Carmona, presidenta de l'Ateneu de Dones.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla