Notícies
Foto: SOC
05 de juliol del 2021
L’atur a Altafulla baixa en 16 persones durant el mes de juny
La tendència a la baixa és generalitzada al Baix Gaià amb l’arribada de l’estiu i la reactivació del comerç i la restauració
L’atur a Altafulla ha baixat en 16 persones durant el mes de juny, i el municipi compta ara amb un total de 247 desocupats. D’aquesta manera, es manté la tendència a la baixa des de principis d’any, si bé aquesta és la dada més positiva des de fa temps. Lògicament, l’arribada de l’estiu i la reactivació de la restauració hi té a veure.

La tendència a la baixa també és generalitzada al conjunt del Baix Gaià, tant a la costa com a l’interior. Torredembarra és el municipi on més persones han trobat feina, un total de 146, que deixen la xifra d’aturats en 1.168. A Roda de Berà, 41 veïns han deixat d’ocupar les llistes del SOC, on encara hi ha 416 rodencs. Quant a Creixell, compta amb 259 desocupats, 21 menys que en el darrer balanç.

Pel que fa als pobles de l’interior, el Catllar ha passat dels 206 als 190 aturats; la Pobla de Montornès, dels 270 als 241; Salomó, dels 14 als 11; la Nou de Gaià; dels 38 als 35; i Vespella de Gaià, dels 40 als 38. Per contra, la Riera ha sumat dos desocupats més i té un total de 88, mentre que Renau no ha experimentat cap canvi i segueix comptant amb 8 veïns sense feina.

Al conjunt de la demarcació de Tarragona, l’atur ha baixat en 5.000 persones el mes de juny. Això representa un descens del 8,7% respecte al mes anterior. D’aquesta manera es manté la tendència a la baixa dels darrers mesos.

A la demarcació de Tarragona hi ha ara unes 52.500 persones inscrites a les llistes de desocupats. D’aquestes, més de 30 mil són dones. Si comparem les dades amb les de l’any passat, l’atur ha baixat prop d’un 10%.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla