Notícies
Foto: Arxiu
28 de maig del 2021
L’Audiència Nacional condemna a Mohamed Houli i Driss Oukabir a 53 i a 46 anys i mig de presó pels atemptats a Barcelona i Cambrils
També condemna a Said Ben Iazza a 8 anys de presó per col·laboració amb organització terrorista
L'Audiència Nacional ha condemnat a 53 anys i mig de presó a Mohamed Houli Chemlal, i a 46 i mig a Driss Oukabir, pels atemptats terroristes del 17 d'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. També ha condemnat a vuit anys de presó a Said ben Iazza per col·laboració amb organització terrorista.
En la seva sentència, els magistrats de la secció tercera condemnen Houli Chemlal i Oukabir per pertinença a organització terrorista; tinença, dipòsit i fabricació d’explosius; i estralls en temptativa de caràcter terrorista en concurs amb 29 delictes de lesions per imprudència greu. A més, els imposa la inhabilitació absoluta i especial, així com la prohibició d'acostar-se a Alcanar durant 10 anys un cop complertes les penes.

L'Audiència condemna el tercer dels acusats, Said Ben Iazza, a 8 anys de presó per col·laboració amb organització terrorista i li imposa, a més, la inhabilitació absoluta i especial, així com la prohibició d'acostar-se Alcanar durant cinc anys.

En la sentència, la sala penal acorda absoldre’ls de 14 delictes d'homicidi en temptativa de caràcter terrorista, així com de 34 delictes de lesions de caràcter terrorista i per imprudència pels quals també havien estat acusats.

La sentència es pot recórrer davant la Sala d'Apel·lacions de l'Audiència Nacional.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla