Notícies
23 de novembre del 2015
L’Audiència Nacional desestima la petició de l’Ajuntament d’Altafulla en què demanava la suspensió cautelar de les obres del Tercer Fil
El Magistrat considera que “no pot prejutjar el fons de l’assumpte” i que en aquests cas “preval l’interès general que representa l’Administració General de l’Estat”
L’Audiència Nacional ha desestimat la petició de l’Ajuntament d’Altafulla en què demanava la suspensió cautelar de les obres del Tercer Fil. El Magistrat considera que “no pot prejutjar el fons de l’assumpte”, i que, per damunt de tot, “preval l’interès general que representa l’Administració General de l’Estat” sobre el Corredor Mediterrani.

En aquest cas, l’Ajuntament d’Altafulla demanava la seva suspensió perquè no s’havien fet estudis previs sobre l’impacte de les obres al territori ni tampoc s’havia donat la possibilitat que la ciutadania pogués participar del projecte. L’Ajuntament al·legava en aquest sentit que “s’havia ignorat absolutament el procediment administratiu legalment establert i el període d’exposició pública”.

A tot això, el Magistrat considera que l’Ajuntament d’Altafulla “només formula presumpcions de manera abstracta i genèrica”, i que per aquest motiu, el tribunal no pot prejutjar el fons de la qüestió, ja que preval l’interès general sobre l’actuació de les obres del Tercer Fil.

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, tot i que no s’ha mostrat satisfet sobre l’auto, ha assegurat que el tribunal no ha entrat a valorar el procediment en sí, sinó que detalla explícitament que “les al·legacions en què es basa la petició afecten a qüestions de fons que exigeix un examen concret de les actuacions, dels fonaments que poden constar en la demanda i en la contestació, així com, en el seu cas, dels elements probatoris”.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla