Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 de maig del 2023
L'EINA-ERC reitera la seva voluntat de tenir una platja sostenible per Altafulla i gestionada amb criteris tècnics
Els republicans asseguren que dir que l'aportació de sorra és una solució és "enganyar" la població
L'Esquerra Independentista d'Altafulla manté que vol que la vila tingui platja i que la vol sostenible. Una qualitat que asseguren s'ha d'assolir amb una gestió de l'espai natural feta amb criteris tècnics i no amb aportacions de sorra puntuals fetes amb criteris "electoralistes", com afirma la candidata Alba Muntadas, qui apunta a la necessitat de recuperar el pla de gestió dels republicans i anar adaptant-lo a la dinàmica viva del litoral.

Muntadas i l'equip de l'EINA han rebut el suport aquest dijous de l'exconseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i també exeurodipuat, Raül Romeva, qui ha assenyalat que és una evidència que les platges tal com les coneixem actualment "estan desapareixent" i que cal atendre la problemàtica d'una manera global. Igualment, apunta que apostar per les aportacions de sorra com una solució és "enganyar" la gent.

Romeva aposta per les dades científiques per sustentar les actuacions al litoral i considera que no s'han d'aventurar els resultats d'un estudi, el de la UPC, que encara no s'ha fet, en referència a la hipotètica instal·lació d'un espigó submergit davant la costa d'Altafulla.

Tant Romeva com Muntadas han assegurat que el que determini aquest estudi i d'altres que se'n puguin fer, poden ser complementaris al projecte de gestió de la platja proposat pels republicans.
Alba Muntadas, candidata de l'EINA-ERC
Raül Romeva, exconseller i exeurodiputat
Raül Romeva, exconseller i exeurodiputat
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla