Notícies
Foto: Altacústic
11 de juny del 2024
L’equilibri entre el talent emergent i la qualitat torna a Altafulla aquest estiu de la mà de l’Altacústic
El festival de música independent d’Altafulla omplirà les nits del 19 i 20 de juliol a les places de l’Església i del Pou, amb tots els concerts gratuïts
L'Altacústic ja ha completat el cartell de l'edició d'enguany, la que sumarà onze, amb una aposta per la música emergent del país i del territori, que es dona a conèixer en un festival intens de dos dies de juliol que ja estan marcats al calendari de molts adeptes a la música independent des de fa temps. El certamen continua mostrant en la selecció d'artistes i grups convidats un equilibri entre la qualitat dels treballs i dels directes a més de la seva condició de propostes emergents amb una previsió de recorregut ascendent. Així ho ha explicat en la presentació del certamen el seu director artístic, Kike Colemnar.

En aquesta selecció hi ha especial fixació també pel territori més pròxim i, en aquest cas, aquesta idea la representa el cantautor tarragoní Eloi Duran, guanyador de la passada edició del concurs Sona 9.

Com és habitual, l'Altacústic representa també una oportunitat per mostrar diversos racons d'Altafulla com són la plaça de l'Església i la plaça del Pou, que torna a ser escenari del festival després que l'any passat no ho fos per la coincidència d'un altre acte el mateix cap de setmana del certamen. Des de l'Ajuntament d'Altafulla, organitzador del festival, la regidora de Cultura Gemma Maymó, valora l'oportunitat de comptar amb aquesta cita any rere any a la vila.


Els concerts de l'Altacústic s'aniran alternant en el temps, a partir de le s20h, i en els dos escenaris sense que hi hagi cap simultaneïtat, és a dir quan acabi un començarà l'altre. Els noms que copen el cartell són, per divendres Eloi Duran, Guineu i Remei de Ca la Fresca. Mentre que dissabte els protagonistes seran Henrio, Paula Valls, Xarim Aresté i La Ludwig Band
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Gemma Maymó, regidora de cultura de l'Ajuntament d' Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla