Notícies
Foto: Alnatur
10 d'agost del 2021
L’Era del Senyor acull aquest dimecres el concert de bols de quars sota les estrelles
Els participants es podran relaxar amb el so i les vibracions singulars que emeten els bols en la sessió dirigida per Emilio Benito
L’Era del Senyor d’Altafulla, un dels punts centrals amb més activitats a la vila durant els mesos d’estiu, acull aquest dimecres 11 d’agost el concert de bols de quars sota la pluja de les estrelles. La proposta, organitzada pel comerç local Alnatur, es durà a terme a les 22.30h sota les estrelles, que ajudaran al propòsit de la sessió que impartirà Emilio Benito.

El conductor de l’activitat ha explicat a Altafulla Ràdio com és tot el procés i quins beneficis té en els participants. Els bols de vidre de quars són diferents, i cadascun emet una nota i una vibració singular. El conjunt d’aquests sons permet “equilibrar el cos a tots els nivells” i assolir l’estat de relaxament “en el qual hauríem d’estar sempre”, ha assegurat Benito.

Els bols de quars també tenen molts més beneficis per a les persones que se sotmeten als seus sons. Així ho ha destacat Emilio Benito, qui protagonitza una sessió mensual a Altafulla de la mà d’Alnatur.

El concert de bols de quars d’aquest dimecres té aforament limitat, i per participar-hi cal fer reserva prèvia al número de telèfon d’Alnatur 977 65 15 49. Els assistents hauran de portar estoreta o tovallola per poder tombar-se sobre el terra de l’era, i relaxar-se mentre tenen els ulls tancats i escolten els sons i les vibracions que produeixen els bols.
Emilio Benito, responsable de l'activitat
Emilio Benito, responsable de l'activitat
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla