Notícies
12 de febrer del 2016
L'escola britànica que s'havia d'instal·lar a Boscos de Tarragona se'n va al Catllar
El centre vol començar la construcció immediatament per iniciar-hi el curs al setembre
Punt i final a la polèmica sobre la construcció d'una escola privada britànica en uns terrenys municipals del barri de Boscos de Tarragona. El centre ha decidit traslladar el projecte al Catllar, a uns terrenys privats a l'entrada del municipi des de l'A-7. D'aquesta manera, vol evitar el retard en l'inici de les obres –a Tarragona estaven pendents de resoldre dos recursos presentats pels veïns del barri i l'altra escola que volia optar als terrenys– i acabar amb la polèmica que s'havia generat. Així ho ha explicat la directora de l'escola Jigsaw British School, Laia Monguió, que ha expressat la seva voluntat que les obres comencin immediatament per poder iniciar el curs al setembre a les noves instal·lacions.

Les dues raons que han motivat el canvi d’ubicació han estat, d'una banda, el fet que "el procés administratiu amb l'Ajuntament de Tarragona s'ha allargat massa en el temps"; i de l’altra, "no voler iniciar un projecte educatiu en un entorn on no és favorable per al desenvolupament normal dels alumnes".

Si tot va bé, al setembre començaran el curs a la nova escola, que oferirà places per nens i nenes des de llar d'infants fins a primer de primària. Cada any, l'oferta anirà creixent amb els alumnes fins arribar a l'equivalent a segon de Batxillerat. Cal recordar que el centre, com totes les escoles britàniques, depèn exclusivament del British Council i segueix la part curricular que marca aquesta institució. La part pedagògica la determina cada escola de manera particular.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla