Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
11 de juny del 2021
L'Escola de Música d'Altafulla ofereix dos concerts a la vila aquest dissabte en el marc del festival Simfònic
Es tracta d'una iniciativa que promou la celebració de concerts simultanis, a les 18h , arreu del territori català i les Balears
Altafulla s'incorpora enguany al Simfònic , el festival de concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d'escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears. La plaça de l'Església i l'Era del Senyor acolliran aquest dissabte, a les 18 hores, les dues actuacions de combos i quartet de clarinets, i un concert d'arpes. Ambdós protagonitzats per alumnes de l'Escola Municipal de Música i que comptaran també amb la presència de grups convidats.

La directora del centre, Núria Riambau, ho ha explicat a Altafulla Ràdio.

Es tracta de la 11ena edició d'aquest certamen on hi són presents tots els estils musicals. S'hi poden veure formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; i qui vulgui, també pot optar per concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel. Pels més atrevits, poden gaudir de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ's i música electrònica o, fins i tot, música tradicional i popular.

Respecte a la participació d'Altafulla, es farà amb dues actuacions en diferents indrets de la Vila Closa. A l'Era del Senyor es podrà gaudir d'un concert de combos i un quartet de clarinets de l'EMMA i a la plaça de l'Església les protagonistes seran les arpes de l'EMMA i de l'Associació d'Arpistes d'Altafulla, que comptaran també amb la presència de dos grups convidats de Vilanova i la Geltrú: un del conservatori de la capital del Garraf i un altre de l'Escola de Música Freqüències. Es preveu que en total hi hagi sobre l'escenari una quinzena d'arpes tocant alhora.
Al web del festival www.simfonic.org. es pot consultar tota la informació relativa al certamen.
Núria Riambau, directora de l'Escola de Música d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla