Notícies
17 de desembre del 2015
L’escola La Portalada d’Altafulla disposarà finalment d’un gimnàs
Consistirà en un pavelló flotant de 300 m2, subvencionat per l’Ajuntament, l’AMPA del centre, i el departament d’Ensenyament
La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, Eva Martínez, ha confirmat als micròfons d’Altafulla Ràdio que finalment l’escola La Portalada disposarà d’un gimnàs. Consistirà en un pavelló flotant de 300 m2, que serà subvencionat amb 50.000 euros pel departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb el romanent de l’AMPA de La Portalada, i amb una partida que hi destinarà l’Ajuntament d’Altafulla.

Una reclamació històrica per part del professorat i dels mateixos alumnes i les seves famílies que finalment obtindrà resposta. El passat mes de juliol, la direcció de l’escola va presentar la seva sol·licitud als serveis d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona; i aquest mes d’octubre els tècnics del departament han visitat les instal·lacions per estudiar la viabilitat del projecte. El director, Josep Lluís Pagès, s’ha mostrat molt satisfet amb la notícia.

L’espai no només funcionarà com a gimnàs, sinó que també es farà servir com a sala polivalent.
A hores d’ara, la resta d’instal·lacions del centre estan al dia. Al llarg de l’estiu, la Brigada Municipal se n’ha encarregat del manteniment. Unes tasques que s’han centrat, principalment, en la pintura de les aules, en la instal·lació de tanques al pati, i la renovació del sauló malmès.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Josep Lluís Pagès, director de l'escola La Portalada
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla