Notícies
04 de desembre del 2014
L’estil manouche, encarregat de culminar l’any del cicle de concerts Altafujazz
La darrera actuació tindrà lloc aquest dissabte 6 de desembre a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor, de la mà del trio ‘Fleurs de Florin’
El cicle de concerts Altafujazz tancarà el 2014 amb una interpretació dedicada a l’estil manouche. Un dels estils més característics dels anys 30 i 40, que va néixer a França de la mà del guitarrista Django Reindhart. Serà el trio ‘Fleurs de Florin’ l’encarregat de posar en escena aquest ritme en un espai com és la Pallissa de l’Era del Senyor, que, segons el responsable de la iniciativa, Toni Pla, ja s’ha consolidat al municipi com l’escenari que acull aquest tipus de petit format en acústic.

Els dos guitarristes i el contrabaix oferiran un repertori amb temes populars del manouche, i amb altres estàndards del jazz que el van fer popular. Xavier, un dels intèrprets d’aquest cap de setmana, s’ha mostrat satisfet de poder aportar el seu gra de sorra en la popularització d’aquest estil dins del jazz.

L’actuació tindrà lloc el dissabte 6 de desembre a partir de dos quarts de 9 del vespre. En aquesta ocasió, la tria ha estat a proposta del públic.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Xavier, un dels membres del trio ‘Fleurs de Florin’
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla