Notícies
24 de maig del 2016
L’Hort de la Sínia d’Altafulla oferirà aquest dissabte la tercera edició del Mercat Agroecològic
La mostra s’emmarca, per segon any consecutiu, dins dels actes previstos en la ‘Setmana Bio. Per l’alimentació ecològica a Catalunya’
L’Hort de la Sínia d’Altafulla oferirà aquest proper dissabte 28 de maig una nova edició del Mercat Agroecològic. La primera coincidia, ara fa tres anys, amb la celebració del vintè aniversari de l’entitat, i des d’aleshores i davant de la bona acollida, ha apostat per reeditar-la en dues noves ocasions.

Aquest dissabte a partir de les 10 del matí i fins les 8 del vespre, els assistents podran gaudir d’una exposició, venda i degustació de diferents aliments ecològics de producció pròpia. A dos quarts d’11 hi ha programada la jornada tècnica ‘Emprenedoria en Producció Agrària Ecològica’; d’1 del migdia a 4 de la tarda, un servei de càtering ecològic i vegetarià a càrrec de l’Espiga d’Or de Tarragona; a les 6 de la tarda una trobada de projectes d’horts socials d’agricultura ecològica de Tarragona; i a les 7, una visita guiada a l’Espai de Benestar ‘Essència’.

El Mercat Agroecològic s’emmarca, per segon any consecutiu, dins dels actes previstos en la ‘Setmana Bio. Per l’alimentació ecològica a Catalunya’. Una iniciativa que impulsa el departament d’Agricultura de la Generalitat amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer arreu del territori el sistema de producció i alimentació ecològics.

Més enllà de la ‘Setmana Bio’, l’entitat també oferirà el diumenge una visita guiada per l’Espai Natural de la desembocadura del riu Gaià i per les seves instal·lacions. L’activitat tindrà lloc d’11 del matí a 1 del migdia.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla