Notícies
Foto: Hort de la Sínia
10 de març del 2020
L’Hort de la Sínia inicia les dinàmiques de consciència sensorial per crear vincles amb l’entorn natural
La proposta s’emmarca dins del taller d’Hort Social Terapèutic que es du a terme cada divendres de 10 h a 11 h
L’Hort de la Sínia va iniciar el passat divendres les dinàmiques de consciència sensorial en contacte amb la natura, que serveixen per “prendre consciència del nostre cos, de l’entorn i despertar els sentits a través del contacte amb la natura”, com ha explicat el responsable de l’entitat Joan Vives, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

De fet, aquesta proposta no és nova perquè ja es va dur a terme l’any passat amb l’objectiu d’atorgar un component més terapèutic al projecte d’hort social. D’aquesta manera, la gent té l’oportunitat de crear un vincle amb la natura que l’envolta.

La primera sessió d’aquestes dinàmiques va ser força positiva, amb participants nous i altres que repeteixen respecte a l’any passat o que també formen part dels altres tallers de l’Hort de la Sínia. Joan Vives ha remarcat que encara hi ha places disponibles, animant a participar a tots els que tinguin curiositat sobre la matèria. L’activitat es durà a terme cada divendres fins al 24 de maig.

Les dinàmiques de consciència sensorial en contacte amb la natura s’emmarquen en l’activitat d’Hort Social Terapèutic que es du a terme de 10.00 h a 11.00 h, ocupant la primera mitja hora. Tot seguit es realitza el taller d’Horticultura Ecològica fins a les 13.00 h. El responsable, Joan Vives, ha destacat que l’Hort de la Sínia “és un punt de trobada per crear vincles entre la gent d’Altafulla i els nouvinguts a la vila”. Tot amb un denominador comú, el seu entorn natural.

Per a més informació i inscripcions, cal visitar les instal·lacions de l’Hort de la Sínia, trucar al 655 48 61 15 o enviar un correu a joan@hortdelasinia.com.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla