Notícies
Foto: ICS
07 d'agost del 2020
L’Hospital Joan XXIII s’ampliarà amb 2 nous quiròfans
Les obres a l’Hospital Joan XXIII afecten a diferents serveis i també permetran adaptar la vuitena planta del centre com a unitat d’hospitalització polivalent.
L’Institut Català de la salut està duent a terme diferents obres d’ampliació i millora dels serveis de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

La construcció de la nova hemodiàlisi ha permès l’adequació de la Unitat Coronaria a la 5a planta B, i incorporar 8 boxs per reforçar l’atenció als usuaris. Aquesta adequació i reforma de la 5a B està previst que finalitzi el pròxim mes d’octubre d’aquest any 2020, amb un pressupost de 707.374 euros que inclou l’obra civil i instal·lacions.

Una altra de les actuacions previstes per a finals d’aquest any és l’adequació del bloc quirúrgic amb l’ampliació de 2 quiròfans que permetrà incrementar el nombre d’intervencions quirúrgiques. Aquesta actuació està prevista finalitzar-la al mes de desembre, amb un pressupost de 773.975 euros l’obra i l’equipament.

Altres accions de millora que s’estan realitzant són: la creació de plantes d’hospitalització polivalents amb capacitat per atendre pacients amb patologies diverses, com és el cas de la 8a planta.

Actualment s’estan renovant 3 ascensors que milloraran el flux vertical de pacients, usuaris i professionals, amb la possibilitat de crear diferents circuits compatibles. La renovació dels ascensors té un pressupost de 365.000 €.

A més, ja està instal·lada la nova màquina de producció de fred, de 700 kW, a la coberta de l’edifici C, per reforçar la demanda de fred del complex sanitari que requereixen les diferents àrees i que serà compatible amb el nou projecte de l’Hospital.

Cal destacar, finalment que en les pròximes setmanes, estarà enllestida la segona sala de ressonància magnètica que millorarà considerablement la resposta a la demanda d’aquest servei.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla