Notícies
Foto: Institut Altafulla
15 de juny del 2021
L’Institut d’Altafulla dona 50 kg d’aliments a Càritas Altafulla
L’acció s’emmarca en l’assignatura de Servei Comunitari que realitzen els alumnes de 4t d’ESO
Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla ha entregat aquest dilluns 50 kg d’aliments a Càritas Altafulla. Aquesta xifra, en la qual s’inclou tota mena d’aliments i productes d’higiene, és el resultat de la campanya de recollida que han fet en el centre en el marc de l’assignatura de Servei Comunitari.

El Servei Comunitari és una matèria obligatòria en els centres de secundària, que els alumnes han de fer abans d’acabar 4t d’ESO. L’assignatura s’ha anat introduint de manera progressiva en els últims anys, i en el cas d’Altafulla es va posar en marxa el curs passat. L’esclat de la pandèmia, però, va limitar les activitats, que finalment s’han dut a terme enguany amb el projecte ‘VEUS’ o la recollida d’aliments, com ha explicat el director José Ramón García.

Des de Càritas Altafulla valoren molt positivament la contribució que han fet els alumnes de l’institut perquè “vol dir que hi ha una motivació” per ajudar a les famílies més necessitades del municipi. Així ho ha explicat la presidenta de l’entitat, Carme Vives, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

Gràcies a la iniciativa dels estudiants de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla, les 45 famílies que actualment requereixen el servei de Càritas Altafulla es podran beneficiar d’aquests aliments i productes d’higiene que ha aportat tot l’alumnat del centre.
José Ramón García, director de l'Institut
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla