Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
30 de maig del 2023
L’últim ple ordinari del mandat a la Torre porta a aprovació definitiva el cobriment de la piscina, per valor 2,5 MEUR
El projecte que s’aprovarà inclou diverses modificacions, com l’augment de costos dels treballs o la instal·lació de sistemes d’eficiència energètica
L’últim ple ordinari del mandat a Torredembarra es durà a terme aquest dimecres, 31 de maig, a les 18h, amb l’aprovació definitiva del projecte de reforma i cobriment de la piscina nova municipal i l’aprovació del procés de licitació de les obres com a punts destacats del debat. El pressupost d’execució d’aquesta actuació urbanística és de 2.500.000 euros (IVA inclòs), amb un termini de 14 mesos. La previsió d’inici d’obres és el tercer trimestre d’aquest 2023 per acabar a finals del 2024.

Cal recordar que al ple ordinari del 19 de gener d’enguany es va aprovar inicialment el projecte reformat en el qual es corregien un seguit de mancances detectades, que van fer que s’endarrerís tot el procediment, segons s’explica des del consistori. D’aquesta manera, es van revisar els preus per l’augment del cost de les matèries primeres i es va incloure la instal·lació de plaques fotovoltaiques i un sistema de recollida d’aigües pluvials, que no estaven inclosos inicialment.

Altres punts de l’ordre del dia en el plenari torrenc de maig són l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança de circulació de vehicles i vianants i l’aprovació inicial del Reglament del Consell Escolar Municipal de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla