Notícies
Foto: ACN (Quim Puig)
07 de juliol del 2021
L’oci nocturn recorrerà al TSJC la decisió del tancament per part del Govern català
El sector creu que és una mesura dura perquè arriba en un moment en què elaborava un pla amb les farmàcies per fer test d’antígens
L’oci nocturn ha anunciat que recorrerà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la decisió del Govern català de tancar l’oci nocturn. Des de Salou, el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, creu que es tracta d’una mesura desproporcionada, contraproduent i que es fa de cara a la galeria.

Ha dit que és del tot surrealista que se’ls obligui de nou a tancar, quan tot just fa dues setmanes que havien pogut reprendre l’activitat.

La patronal de l’oci nocturn creu que el tancament és especialment dur perquè arriba en un moment en què estaven elaborant un pla amb les farmàcies per poder fer tests d'antígens als clients de les discoteques. Igualment, asseguren que és “una estocada de mort” per al sector.

La decisió del Govern català arriba en una jornada en què el nombre de contagis a la demarcació de Tarragona segueix a l’alça, i ara, els efectes ja es comencen a notar als hospitals. El Departament de Salut ha notificat més de 400 contagis, dels quals 388 es concentren a les comarques del Camp.

Als hospitals, hi ha 39 persones ingressades, cinc més que dilluns. A les UCI la situació es manté estable, amb 13 pacients crítics. No hi ha hagut cap mort. El risc de rebrot està desbocat, sobretot a les comarques del Camp, on ja supera els 750 punts.

En paral·lel la vacunació continua avançant a bon ritme. Ja hi ha més de 300 mil persones a la demarcació que ja han rebut la pauta completa.
Joaquim Boadas, secretari general de FECASARM
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla