Notícies
Foto: FIM d'Altafulla
20 d'agost del 2021
L’òpera arriba aquest dissabte al Festival Internacional de Música d’Altafulla de la mà de Laia Cladellas i Gonzalo Redondo
El concert està a punt d’esgotar les entrades, que es poden adquirir en els punts de venda habituals
El 34è Festival Internacional de Música d’Altafulla celebra aquest dissabte el penúltim concert de la present edició. Un concert protagonitzat per la soprano Laia Cladellas i el pianista Gonzalo Redondo, que portaran l’òpera, la sarsuela i la cançó a la plaça de l’Església.

La soprano catalana i el pianista navarrès han estat recentment guanyadors del ‘Premi Temporada Lírica de Calella’ dels ‘Premis de Lied/Cambra Conxita Badia 2020’. Han ofert recitals com a duet o en col·laboració amb diversos projectes de cambra i orquestra a Espanya i Àustria. Compromesos amb diversos projectes d’obra social, col·laboren amb la Fundació Vicente Ferrer, Càritas i la Fundació Espanyola de la Tartamudesa.

El director artístic del FIM d’Altafulla, Claudi Arimany, vaticina que serà un concert que agradarà molt, com així ho demostra el fet que només quedin una trentena d’entrades –de 180- disponibles. Un concert “que segueix la nostra línia d’intentar que el públic gaudeixi” de la música i l’entorn de la plaça de l’Església.

En la primera part del concert, Cladellas i Redondo oferiran tres obres de Granados i quatre de Montsalvatge, i una de Puccini i Gounod. Mentre que en la segona interpretaran una peça de Delibes, Dvorak, Turina, Sorozábal, Roig, i el mateix Puccini. En parla Claudi Arimany.

Per al concert d’aquest dissabte encara hi ha entrades disponibles. Els interessats poden adquirir-les a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, als infotactile de la plaça del Pou i la plaça dels Vents, o la mateixa nit del concert a partir de les 21h a la plaça de l’Església.
Claudi Arimany, director artístic del FIM d'Altafulla
Claudi Arimany, director artístic del FIM d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla