Notícies
Foto: Camera Musicae
14 de juny del 2021
L'Orquestra Simfònica Camera Musicae presenta els detalls de la nova temporada
El director del conjunt tarragoní, Tomàs Grau, remarca que té l'objectiu de situar l'orquestra entre les principals d'Europa en els pròxims anys
L'Orquestra Simfònica Camera Musicae ha presentat els detalls de la nova temporada, la desena al Palau de la Música. L'orquestra tarragonina hi oferirà 10 concerts amb el lema "Interpretant el moment".

Els pianistes Paul Lewis i Alexei Volodin, el violoncel·lista Mischa Maisky seran alguns dels solistes de primer nivell que acompanyaran la formació durant la pròxima temporada, que arrencarà el 10 d'octubre.

La programació de l'OCM inclou la integral de concerts per a piano i orquestra de Beethoven, la simfonia 5 de Txaikovski i el Messies de Haendel.

El director de la Camera Musicae, Tomàs Grau, remarca que té l'objectiu és que l'orquestra estigui entre les principals d'Europa en els pròxims anys.

Grau ha destacat que la coherència en el programa i l'equilibri entre els artistes fan que aquesta sigui la millor de les deu temporades que l'orquestra tarragonina ha ofert al Palau de la Música. Igual que la temporada passada, alguns concerts també s'oferiran per streaming.
Tomàs Grau, director de la Camera Musicae
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla