Notícies
Foto: Facebook Diables Altafulla
17 de novembre del 2014
L’XI Baixada de Trastos posa el punt i final a la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla
L’anomenada ‘post-festa’ s’allargarà fins el 30 de novembre. Els actes es reprendran el proper dijous dia 20
L’XI Baixada de Trastos d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge a la Festa Major de Sant Martí. Enguany han estat una quinzena els participants que s’han aplegat darrera del Castell per llençar-se fins a Coll de Creus davant d’un públic expectant al llarg dels 2.000 metres de recorregut. La baixada ha comptat en aquesta edició amb un vermouth elèctronic a càrrec de Miguel Llinares.

Aquesta, però, no ha estat l’única activitat que s’ha celebrat aquest cap de setmana al municipi. El diumenge també s’ha disputat el Torneig de Dòmino a la Violeta.
Els actes es van reprendre el divendres amb el III Memorial Pepe Pijuan al Pavelló Poliesportiu, i el Guateque dels Castellers d’Altafulla amb música dels anys 60, 70, i 80.

La jornada del dissabte també va acollir diferents activitats. Des d’una acció de recuperació a la platja, fins un taller de remeis casolans, passant per altres propostes d’oci com ara un acte solidari a la plaça Martí Royo, tallers infantils a la plaça del Pou, o una de les novetats d’enguany, la Saint Martin’s Fest al Casal La Violeta.

El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, ha fet una valoració molt positiva del programa d’enguany, i ha agraït la participació del teixit associatiu que ha omplert i omplirà d’activitats tots els caps de setmana de novembre.

A falta encara de reunir-se amb la Comissió de Festes i fer-ne una valoració a fons, Molinera ja ha avançat que un dels canvis que ha rebut molt bona acollida ha estat la modificació de l’horari dels coets d’esclat, que enguany han passat del matí a la tarda. Una proposta que s’haurà d’estudiar de cara a futures edicions de la festivitat.

Tot i que Sant Martí ha posat el punt i final de forma oficial a la Festa Major aquest cap de setmana, l’anomenada ‘post-festa’ s’allargarà fins el 30 de novembre. Els actes es reprendran el proper dijous dia 20.


Escolta les declaracions de Jordi Molinera, regidor de Cultura i Festes.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla