19 de febrer del 2016
La 10a Mostra Gastronòmica del Bull se celebrarà el proper 6 de març a Torredembarra
L’edició d’enguany oferirà degustació de tapes, un show cooking, inflables i tallers infantils, i una cantada d’havaneres
La 10 Mostra Gastronòmica del Bull ja té data. Els Jardins de Cal Bofill acolliran el proper 6 de març, d’1 del migdia a les 3 de la tarda, una degustació de tapes. Enguany s’oferiran dues varietats diferents d’estómac sec de tonyina amb patates: el bull a l’all i pebre, i les croquetes de bull. Els torrencs Argentina Pijuan i Eloi Figuerola s’encarregaran d’elaborar el bull a l’all i pebre d’acord amb la pròpia tradició familiar. I Àlex Segú, del Restaurant Mulsum, també cuinarà aquest plat i les croquetes de bull. El preu de la tapa més vi o aigua serà de 3 euros. També es podrà adquirir la cervesa artesana torrenca Estraperlo per 1,50 euros.
El tast es complementarà amb altres activitats com ara un Show Cooking, de dos quarts d’1 a la 1, a càrrec d’Oriol Castro, del Restaurant Compartir de Cadaqués i Disfrutar de Barcelona, i del cuiner Àlex Segú, del Restaurant Mulsum de la Riera de Gaià.
També s’oferirà un inflable i un taller de cuina per als més petits, que aprendran a fer una tartaleta de tonyina; i una cantada d’havaneres, a la 1 del migdia, a càrrec del grup Veles i Vents.
Paral·lelament, del 7 al 31 de març també es podrà degustar bull a la carta al Bar La Prenda, amb reserva prèvia.