Notícies
Foto: Clàssics Creixell
19 de setembre del 2023
La 7a Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell se celebrarà el diumenge 1 d'octubre
La jornada tindrà lloc a la rambla de les Moreres i els carrers adjacents, i comptarà amb esmorzar, una zona de motos i un espai especial per als clubs
Els Amics dels Clàssics Creixell celebraran la 7a Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell el diumenge 1 d'octubre, a partir de les 9h. Com cada any, la cita està dedicada a alguna persona, malauradament desapareguda i molt estimada pels veïns i veïnes de la localitat. En aquest cas, es durà a terme en memòria de Felipe Sánchez Araujo, una imatge del qual protagonitza el cartell.

La trobada tindrà lloc a la rambla de les Moreres i els carrers adjacents. Allà estaran exposats tots els vehicles, matriculats fins al 1992, que participaran en l'edició d'aquest 2023. Estaran dividits en diferents zones: ral·li, clàssics, youngtimers, i motos. La jornada comptarà amb el tradicional esmorzar i un espai especial per als clubs.

En la recta final de l'esdeveniment s'entregaran els premis i obsequis als participants i els seus cotxes. El preu de la inscripció és de 5 euros, i es pot materialitzar en el següent enllaç: https://forms.gle/a4E2ALxQwFdXXKyV7. Per a més informació, cal enviar un Watshapp al 644 46 54 87 o 697 45 14 92.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla