Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
21 de juliol del 2021
La Bibliomar d’Altafulla es posa en marxa aquest dimecres al parc de Voramar
El servei es recupera després de l’absència de l’estiu passat per la pandèmia; això sí, limitarà les activitats que oferia tradicionalment
La Bibliomar d’Altafulla ja està en funcionament des d’aquest dimecres al parc de Voramar. De fet, des de fa uns quinze dies, totes aquelles persones que hagin passat per la zona hauran vist com l’espai ha recuperat el seu lloc habitual dos anys després, ja que a l’estiu de 2020, per culpa de la pandèmia, no es va oferir aquest servei extra de la Biblioteca d’Altafulla. Ara, després de completar uns tràmits administratius, el punt de lectura agafa el ritme de turistes i veïns amants dels llibres.

L’espai obrirà els dilluns i divendres en horari de matí, de 10:00h. a 14:00h., i els dimarts, dimecres i dijous ho farà en horari de tarda, de 16:30h. a 20:00h. I a diferència d’altres anys, aquest cop amb la COVID-19 i la cinquena onada, el servei es veurà limitat pel que fa a les activitats que ofereix habitualment, sobretot de cara a la canalla. La seva responsable, Rosalia Ciuró, ha explicat a Altafulla Ràdio que, de fet, enguany no hi haurà ni inauguració del servei per complir amb les mesures anticovid.

Rosalia Ciuró ha dit també que, malgrat l’absència del servei de l’any passat, esperen que la Bibliomar recuperi aquest estiu el seu públic habitual, sobretot familiar. La responsable del punt de lectura estival ha apuntat també que, tot i que la Bibliomar estarà en funcionament al llarg de les properes setmanes, les instal·lacions de la Biblioteca al carrer Vinyet seguiran obertes i a l’atenció dels usuaris.

Aquest divendres al matí la Bibliomar acollirà una nova edició del 'Laboratori d'elixirs emocionals', una proposta dirigida als nens i nenes d'entre 5 i 9 anys. L'objectiu que persegueix és ajudar als infants a gestionar les seves emocions i "combatre" aquelles que no són positives, com per exemple les que s'han derivat de la pandèmia.
Rosalia Ciuró, responsable de la Bibliomar
Rosalia Ciuró, responsable de la Bibliomar
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla