Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
14 de febrer del 2024
La Biblioteca d'Altafulla posa en marxa un laboratori d'escriptura creativa
Després de l’èxit de l’any passat, la voluntat del taller és que els participants juguin amb les paraules mentre parlen, escriuen o pensen
La Biblioteca Municipal d’Altafulla ja ha engegat els motors per reeditar una de les seves propostes que vincula les lletres i paraules amb el joc. Es tracta del laboratori d’escriptura creativa, que l’any passat ja va organitzar, i amb molt d’èxit, asseguren des del centre, a càrrec d’Helena Bertran. Ara doncs, les tècniques del servei diuen que torna amb moltes ganes de cridar l’atenció d’altafullencs i altafullenques perquè se’l facin seu.

La voluntat del taller és que els participants s’ho passin bé alhora que juguen amb les paraules mentre parlen, escriuen o simplement pensen. I reproduir aquest joc i pensaments és la cita que proposa la Biblioteca a partir del març. D’aquesta manera, els dijous 7 i 21 d’aquest mes, i també el 4 i 11 d’abril i 2 i 16 de maig de 17h a 18:30h el laboratori es trobarà en ple funcionament.

Des de les dependències del carrer Vinyet asseguren que el projecte va adreçat a aquella gent que desitgi aprendre a deixar anar la imaginació, experimentar i divertir-se amb les paraules. I de fet, està dissenyat perquè qualsevol persona que tingui inquietud per l'escriptura i vulgui posar en pràctica les seves idees faci el pas i comenci a experimentar la creativitat.

Els interessats en prendre part al taller d’experimentació amb l’escriptura han de formalitzar les pertinents inscripcions. Per això cal posar-se en contacte amb la Biblioteca de manera presencial o bé a través del telèfon 608 589 530, mitjançant trucada o bé amb un Whatsapp.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla