Notícies
Foto: Arxiu
09 de juny del 2021
La Biblioteca d'Altafulla reprèn la 'biblioescola'
La flexibilització de les mesures ha permès recuperar aquesta iniciativa pel foment de la lectura entre els alumnes dels centres escolars de la vila
La Biblioteca d'Altafulla ha recuperat, en la recta final de curs, el projecte de biblioescola, iniciat ara fa dos anys i interromput per l'esclat de la pandèmia. Ara, amb la flexibilització d'algunes de les mesures restrictives per contenir la Covid-19, les responsables del servei poden desplaçar-se a les escoles per apropar el fons bibliogràfic amb què compta la Biblioteca als estudiants altafullencs. En aquest cas, la represa ha tingut lloc amb alumnes de l'Escola La Portalada, que han tingut l'oportunitat de tenir un contacte directe amb el servei municipal.
Ho ha explicat al programa L'Hora Local d'aquesta emissora la tècnica de la Biblioteca, Sònia Segura.

Segura també ha explicat que les sessions repercuteixen en les visites que posteriorment reben a la Biblioteca per part dels alumnes, que també hi acudeixen a confirmar l'expedició del seu carnet d'usuari.

Les sessions han continuat aquesta setmana amb estudiants de 1r d'ESO de l'Institut, que diu Segura, costa una mica més que s'acostin a la Biblioteca. Amb tot, els ha convidat tant a aquest grup com als estudiants de les escoles, a anar a la bibliomar, que ja s'està preparant per iniciar una nova temporada a la vora de la platja.

La bibliomar tornarà a ubicar-se al parc de Voramar si bé haurem d'esperar a conèixer les mesures que siguin vigents en uns dies per definir de quina manera se'n podrà fer ús.
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla