Notícies
Foto: Arxiu
07 de juliol del 2021
La brigada municipal executa tasques de fumigació en diversos espais públics d’Altafulla entre aquest dimecres i dijous
Els treballs es fan amb materials que no són nocius pel medi ambient, i l’objectiu és evitar que creixin herbes a les vies principals
La brigada municipal realitza aquest dimecres i dijous diverses tasques de fumigació per al control de plagues i malalties en diferents espais públics del municipi. Concretament, s’apliquen a les zones de la Ronda, el Roquissar, i el Vinyet, el carrer Gaià i la urbanització de Brises del Mar.

La coalcaldessa i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas, ha explicat que els treballadors municipals segueixen el fil de les intervencions que van iniciar fa unes setmanes. El propòsit d’aquestes és “evitar que creixin herbes en les vies principals del poble”, ha sentenciat.

Els productes que s’utilitzen per a la fumigació “no són nocius pel medi ambient”, com ha assegurat Muntadas. No obstant això, des del consistori només l’han aplicat en els “llocs que és necessari”, deixant al marge els parcs infantils i els de socialització de gossos.

En aquests espais, com també en d’altres que hi ha a la vila i que no requereixen l’aplicació d’aquests productes, els treballs es duen a terme manualment o amb la desbrossadora.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla