Notícies
19 de març del 2015
La Brigada Municipal omple els escocells dels arbres de l’avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla
Utilitza un material d’imitació de grava, permeable, que permet la filtració d’aigua, i que evita que els vianants caiguin dins dels clots
La Brigada Municipal d’Altafulla treballa des d’aquest dimecres en l’adequació dels escocells dels diferents exemplars de ficus australis que regenten l’avinguda Marquès de Tamarit. En la tercera fase del vial ja se’n va fer ara fa uns mesos una primera prova, i el resultat ha estat molt positiu.

La capa de terra queda amagada, i s’hi instal·la una segona capa superior, a l’alçada de la vorera, d’imitació de grava que permet filtrar l’aigua perquè els arbres es continuïn nodrint. L’escocell continua retenint l’aigua al seu interior. La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, ha explicat que la voluntat és evitar que la gent hi caigui dins, i millorar la imatge de netedat de la vila.

El material que s’utilitza per omplir els escocells, però, té un cost molt elevat, i, ara per ara, no es preveu la seva instal·lació en tots els arbres del municipi. De moment, la regidoria treballa per culminar els treballs, com a mínim, a l’avinguda Marquès de Tamarit en la seva totalitat amb petites intervencions periòdiques.
Montse Castellranau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla