Notícies
30 de desembre del 2015
La campanya de Nadal d’ATECA avança a bon ritme
Els establiments adherits a la iniciativa repartiran butlletes fins el 6 de gener i el sorteig tindrà lloc el dia 11 al matí en directe des d’Altafulla Ràdio
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC impulsen aquest Nadal la campanya “Compra a Altafulla i guanya un mar de premis”. Una iniciativa que té per objectiu promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.

Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació i la decoració, entre d'altres, que repartiran més d’una vintena de premis. Es va posar en marxa ara fa dos anys al municipi i va ser tot un èxit. En la passada edició, fins i tot es van esgotar les butlletes de participació abans que finalitzés la campanya. Maria Martos, que és gerent dinamitzadora d'ATECA, ha explicat que la campanya avança a bon ritme i que l’organització espera que es repeteixi la bona acollida d’altres anys.

Els diferents establiments adherits a la tercera edició de la campanya continuaran repartint butlletes fins el proper 6 de gener. El funcionament és que cada client ompli la butlleta amb les seves dades personals (nom, cognom, telèfon, i població) després de cada compra i la dipositi a l’urna que hi ha instal•lada al mateix comerç. El sorteig es durà a terme el dia 11 de gener al matí en directe des d'Altafulla Ràdio.
Maria Martos, coordinadora territorial de PIMEC
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla