Notícies
05 de gener del 2016
La campanya de recollida de joguines de Càritas arribarà a una quarantena de famílies d’Altafulla
Enguany els infants hauran de recollir els regals de Reis el dia 7 de 10h a 12h al local de l’entitat
‘Aquest any cap nen sense joguina’. Aquest és el lema de la nova campanya de recollida de joguines de Càritas Altafulla, que enguany repartirà els regals de Reis entre una quarantena de famílies del municipi.

Veïns i empreses han donat durant els darrers dies joguines noves i de segona mà en bon estat perquè tots els infants puguin rebre amb il·lusió a Ses Majestats. Enguany, l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla i la llar d’infants Francesc Blanch s’han sumat a la iniciativa, que compta també amb el suport de l’Ajuntament.

La presidenta de l’entitat solidària, Carme Vives, ha explicat que, a diferència d’altres anys, en aquesta ocasió el lliurament de joguines no tindrà lloc el dia de Reis, sinó que es farà el dia 7 al matí, de 10 a 12, al local de Càritas.

Tot i que cada vegada són més les famílies que atenen des de l’entitat i que el nombre s’ha incrementat en una vintena en el darrer mig any, Carme Vives afronta el 2016 amb “optimisme”. La presidenta ha destacat l’ampliació del local en els propers mesos amb un mòdul complementari, que s’instal·larà darrera de la Biblioteca.

L’entitat disposarà d’una segona dependència que funcionarà com a supermercat, mentre que l’actual local, situat en un primer pis del carrer de les Escoles, continuarà fent-se servir pel programa d’acollida i per al seguiment de les famílies que fan ús del servei.

L’ampliació, a càrrec de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament, ve donada per la manca d’espai –degut a la creixent demanda d’usuaris-, i per la dificultat d’accés dels aliments a les dependències actuals.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla